Wedstrijd in nieuw jasje: 'Vruchtenslof jaarrond op de kaart zetten'
De winnaar van de wedstrijd om de lekkerste aardbeienslof wordt dit jaar bekend gemaakt tijdens de Beko Najaarsdagen. 'We willen de competitie een...
De winnaar van de wedstrijd om de lekkerste aardbeienslof wordt dit jaar bekend gemaakt tijdens de Beko Najaarsdagen. 'We willen de competitie een...
De Internationale Dag van de Brioche, die Puratos op 14 mei viert, is een leuke aanleiding om consumenten te verrassen met dit zachtzoete brood. De...
Jaarlijks biedt de NBOV jonge talentvolle vakmensen de kans de Moederdagtaart te maken voor Prinses Beatrix. Dit jaar kozen Thijs Hermkens, Serena...
Top Bakkers heeft een coöperatie opgericht en wil alle aangesloten bakkerijen lid en mede-eigenaar maken van de groep. Nauwere samenwerking en een...
De VEKI-regeling voor overheidssubsidie op duurzame, energiebesparende investeringen gaat weer open. De eerstvolgende periode om hierop in te...
Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat kersentelers toch bestrijdingsmiddelen kunnen gebruiken om de suzuki-fruitvlieg te bestrijden....
Nutri-Score is een vrijwillig voedselkeuzelogo. Als ondernemer ben je dus niet verplicht om Nutri-Score te gebruiken. Is het gebruik nuttig is voor...
Producten van Bakkerij Dunselman zijn vanaf maandag 22 april te vinden in Jumbo Kooistra Julianadorp. 'Voor ons is dit een logische stap', legt Barry...
PUM blikt tijdens haar sectordag op woensdag 24 april in de 'Vakschool Wageningen' niet alleen terug, maar ook vooruit. Moderne techniek wordt...
De verhalen van de bakkerij-experts van PUM zijn natuurlijk niet bedoeld om bij in de lach te schieten. Of om van te rillen bij de gedachte aan...
De vraag naar plantaardige producten stijgt. Bakkers kunnen hier hun voordeel mee doen. Door plantaardige banket aan te bieden, verbreed je je...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
Debic bestaat honderd jaar! Ter ere van deze honderd jaar ervaring op het gebied van zuivel en samenwerking met bakkers en patissiers in Nederland...
Voor veel consumenten bepaalt de versheid van een product de kwaliteit. Om de versheid te bepalen, gebruiken ze al hun zintuigen. Ruikt een product...
In tijden van crisis kunnen ondernemers wat extra inspiratie goed gebruiken. Debic ondersteunt hen met ideeën voor originele gerechten en verhalen en...
Het gebak is op, d'r liggen nog wat verwaaide confetti-snippers tussen de deegmachines en de slingers zijn vandaag teruggelegd in de doos. Zelf...
Afgelopen voorjaar was ik met de Bakery Society in Berlijn. Overal prachtige bakkerijen op de Terug-naar-de-Basis-tour. Met vaak ook veel vegan, met...
Schoenmaker Harm Christoffers zit in het Groningse Obergum op zijn stoel. Hij klemt een riem om zijn knie en onder zijn voet. Onder de riem, op zijn...