grow Recruitment
Banketbakker Jolink zoekt balans tussen amandelen, suiker en...
Zeker rond Sinterklaas is de amandelstaaf voor een bakker onmisbaar in het assortiment. De traktatie van spijs omhuld met bladerdeeg blijft...
Zeker rond Sinterklaas is de amandelstaaf voor een bakker onmisbaar in het assortiment. De traktatie van spijs omhuld met bladerdeeg blijft...
Banketbakkerij Teunissen is specialistisch banketbakker in Velp. Eind 2024 wordt de banketbakkerij, die al jaren een begrip is in de regio,...
Steeds minder bakkers produceren nog zelf croissants. Toch is dat een gemiste kans vindt broodartiest Hans Som. De coach van het BoulangerieTeam...
Een verrijkt zoet deeg dat wordt gevuld met een heerlijke luchtige vulling. Het is deze mooie combinatie van boulangerie en patisserie, verenigd in...
Het maken van een fondanttaart is arbeidsintensief. Vooral het vormgeven van fondantfiguurtjes kost veel tijd. Voor Bakkerswereld legde Lisette...
Marco Berghuis van Bakkerij Pots laat zien hoe hij paasbrood maakt. Bekijk de video en het recept in dit artikel.
Het voorjaar danst op je tong met de cheesecake meringue-gebakjes van Patisserie Leek in Beverwijk. Patissier Marlon Koning bedacht ze speciaal voor...
Verwenchocolade waarmee je elk moment van je dag een oppepper kunt geven, zoals Rituals dat ongeveer ook doet. Zo omschrijft patissier Remy Rombouts...
Het lijkt op een bonbon en heeft wat weg van een truffel. De brigadeiro is een zoete en romige lekkernij uit Brazilië met chocolade en een topping....
Hoe maak je slim gebruik van bestaande mallen? Chocolatier Arthur Tuytel geeft twee voorbeelden.
In het Bakkerswereld-magazine van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans...
Kartoffelbrood is niet zo bekend in Nederland. Meester Boulanger Peter Bienefelt ontwikkelde een recept voor dit 'wereldbrood'.
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke 'stut'.
Mensen hebben meer dan ooit behoefte aan gezelligheid en zin om tijdens Sinterklaas -letterlijk en figuurlijk- uit te pakken. Verwacht wordt dat ze...
Verras uw klanten in de sinterklaasperiode eens met iets anders, bijvoorbeeld deze pepernotenontbijtkoek. Een overheerlijke ontbijtkoek met...
Ambachtelijke bakkers kunnen zich met hun sinterklaasassortiment van de supermarkt onderscheiden door verrassende producten van een uitstekende...
Verras je klanten met een uitgebreider gebaksassortiment, inclusief plantaardige opties. Dit hazelnoot schuimgebakje toont aan dat er geen compromis...
Consumenten willen meer dan ooit gezond eten. Maar dat eten moet wel lekker smaken! De diverse broodsoorten van Puravita passen perfect bij die...
In de afgelopen jaren zijn er verschillende wetswijzigingen geweest omtrent productspecificatie. Recepten handmatig bijhouden op receptenkaarten, in...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Pizza! Van het Boulangerie Team, gemaakt naar origineel Italiaans recept, tijdens een wedstrijd in het hol van de leeuw. Italië, want daar moet je...