Vacuüm-winkeloven uit Zwitserland heeft de belangstelling
De vacuüm-winkeloven van het Zwitserse bedrijf Cetravac/BakeXperts mag rekenen op de nodige belangstelling. Dat is niet voor niets: een van de...
De vacuüm-winkeloven van het Zwitserse bedrijf Cetravac/BakeXperts mag rekenen op de nodige belangstelling. Dat is niet voor niets: een van de...
Niet alleen theaters, franchisers, hotels en Picnic willen zijn worstenbroodjes. Ook bakkers uit Brabant melden zich bij Remco Beekman, eigenaar van...
De Internationale Dag van de Brioche, die Puratos op 14 mei viert, is een leuke aanleiding om consumenten te verrassen met dit zachtzoete brood. De...
Het Dinamo Fonds zet €100.000 in om natuur-inclusieve, biologische korenmolens en biologische molenaars te steunen om hun productie te versterken. De...
Top Bakkers heeft een coöperatie opgericht en wil alle aangesloten bakkerijen lid en mede-eigenaar maken van de groep. Nauwere samenwerking en een...
De VEKI-regeling voor overheidssubsidie op duurzame, energiebesparende investeringen gaat weer open. De eerstvolgende periode om hierop in te...
Nutri-Score is een vrijwillig voedselkeuzelogo. Als ondernemer ben je dus niet verplicht om Nutri-Score te gebruiken. Is het gebruik nuttig is voor...
Jürgen van Dongen uit Terheijden is de winnaar geworden van de strijd om 'Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2024' in de categorie professionals....
Producten van Bakkerij Dunselman zijn vanaf maandag 22 april te vinden in Jumbo Kooistra Julianadorp. 'Voor ons is dit een logische stap', legt Barry...
De verhalen van de bakkerij-experts van PUM zijn natuurlijk niet bedoeld om bij in de lach te schieten. Of om van te rillen bij de gedachte aan...
De vraag naar plantaardige producten stijgt. Bakkers kunnen hier hun voordeel mee doen. Door plantaardig banket aan te bieden, verbreed je je...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
Voor veel consumenten bepaalt de versheid van een product de kwaliteit. Om de versheid te bepalen, gebruiken ze al hun zintuigen. Ruikt een product...
Wereldwijd hechten consumenten een steeds groter belang aan wat zij eten, omdat zij streven naar een gezondere levensstijl. Dat blijkt uit het grote...
Versheid is ingehaald door smaak, wanneer het gaat om de belangrijkste reden om brood en banket aan te schaffen. Dat blijkt uit het grote...
Door de twee EU-broodcampagnes (2108-2020 en 2022-2023) is het imago van brood bij de consument verbeterd. Ook de maatschappelijke ontwikkelingen op...
We kunnen allemaal de positieve aspecten van het consumeren van brood benoemen. Daarbij komen we automatisch uit op vezels, brandstof voor het...
De liefde voor de bakkerij zat er bij mij al jong in. De tweelingzus van de baker die mij ter wereld hielp, werkte bij de bakker in de winkel. Ik heb...