Grow Recruitment
Hoe val je op in de decembermaand?
De decembermaand is een magische tijd voor bakkerijen en chocolaterieën. Het is de kans om te schitteren en klanten te verrassen met een uniek en...
De decembermaand is een magische tijd voor bakkerijen en chocolaterieën. Het is de kans om te schitteren en klanten te verrassen met een uniek en...
Steeds minder bakkers produceren nog zelf croissants. Toch is dat een gemiste kans vindt broodartiest Hans Som. De coach van het BoulangerieTeam...
Er komt de laatste jaren veel op ondernemers af in Nederland. Ook de ambachtelijke bakkers ontkomen hier niet aan. Na de coronapandemie ziet de markt...
Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseert Pizza Profs opnieuw het Pizza Inspiratie Event. Het programma biedt onder meer demonstraties...
De Hertense bakker Daily Hannen is de Beste Vlaaibakker van Limburg 2024. Dat is de uitslag van de gezamenlijke vlaaibakwedstrijd die de Limburgse...
Burgemeesters in heel Nederland ontbijten deze week samen met kinderen van een basisschool in hun gemeente. Doel is het belang van een goed ontbijt...
De Nederlandse deelnemers van WorldSkills Lyon 2024 zijn gehuldigd op het onderwijsministerie in Den Haag. De 25 mbo-studenten, onder aanvoering van...
Beko Techniek en Elpress slaan de handen ineen om het groeiende aantal hygiënevraagstukken in de bakkerij het hoofd te bieden. Ambachtelijke en...
Stichting Internationale Ontwikkelingssamenwerking voor de Bakkerij (STIOS) stopt met haar werkzaamheden. De stichting heeft in Afrika, Oost-Europa...
De bakkerijsector verandert, verschuivingen komen snel dichterbij. Consumenten veranderen qua eet- en leefgedrag met eisen over gezondheid en...
In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2024-2025 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Laatst toegevoegd:...
Een goede kerststol moet vooral mals en lekker zijn. Maar hoe realiseer je dat? Paul Timmer en Jeroen van der Steen vielen vorig jaar in de prijzen...
Voor veel consumenten bepaalt de versheid van een product de kwaliteit. Om de versheid te bepalen, gebruiken ze al hun zintuigen. Ruikt een product...
Wereldwijd hechten consumenten een steeds groter belang aan wat zij eten, omdat zij streven naar een gezondere levensstijl. Dat blijkt uit het grote...
Versheid is ingehaald door smaak, wanneer het gaat om de belangrijkste reden om brood en banket aan te schaffen. Dat blijkt uit het grote...
Elke bakker kent het wel: december is een topmaand. De kerststollen, oliebollen en amandelstaven vliegen je winkel uit. De sfeer is feestelijk, de...
Daar sta je dan als Française, met een snee brood in je handen die je is aangereikt door een Nederlandse televisiemaker. Pain de Boulonge, zegt hij...
Grondstoffen, dat is het hoofdthema in het septembernummer van Bakkerswereld. Daarover dadelijk een interessant weetje dat niet bij iedereen bekend...