grow Recruitment
Op de kalender: Week van het Brood en inschrijven Lekkerste...
In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2024-2025 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Laatst toegevoegd: de...
In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2024-2025 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Laatst toegevoegd: de...
De verschillen tussen het werken in een ambachtelijke en een industriële bakkerij worden steeds duidelijker. Dit vraagt om specifieke afspraken in de...
In september maakte de Belastingdienst bekend de kleineondernemersregeling (KOR) te versoepelen per 1 januari 2025. Sinds de bekendmaking hebben...
Ondernemers zijn continu in beweging, altijd op zoek naar nieuwe kansen om hun afzet en omzet te vergroten. Dit geldt ook voor de nieuwe bakkers,...
De zomer staat synoniem voor festivals, markten en lekker eten. Foodtrucks zijn hierin een vaste waarde geworden. Ook bakkers trekken met foodtrucks...
Consumenten hechten steeds vaker waarde aan lokale producten. Bakkers kunnen hierop inspelen door samenwerking te zoeken met lokale, ambachtelijke...
Doorgaans staan bakkers niet vanwege het financiële gewin met een foodtruck op zomermarkten en festivals, zo blijkt uit een rondgang langs enkele...
Trends in andere voedselsectoren zijn ook van invloed op de brood- en banketsector, de patisserie en chocolaterie. In dit artikel de visie van...
Niet alleen theaters, franchisers, hotels en Picnic willen zijn worstenbroodjes. Ook bakkers uit Brabant melden zich bij Remco Beekman, eigenaar van...
Sunt / The Banana Factory heeft in samenwerking met De Graaf Bakeries een circulaire American Cookie op de markt gebracht. Deze is gemaakt van...
Bij Bakkerij 't Kraayennest is er nagenoeg geen voedselverspilling meer. Dat levert het bedrijf een unique selling point op. Harry van Kraaij en René...
Als ondernemer in de bakkersbranche wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar...
Meer keuze. Meer smaak. Meer variatie. De verwachtingen van de consument zijn anno 2021 hooggespannen. Men wil voortdurend verrast worden. Smaak is...
Gemak heeft voor de consument lange tijd om 'zo gemakkelijk en zo snel mogelijk' gedraaid. Maar uit het grote consumententrendonderzoek Taste...
De bakkerijsector wordt geconfronteerd met een groeiende regeldruk. In dit artikel belichten Jan Buitelaar en Gert-Jan van Egmond verschillende...
Vegan is booming, maar geldt dat ook voor de omzet die je ermee kunt maken? Ga je als bakker mee met de vegan-trend? En als je dat doet, ga je dan de...
Stel, je bent de zevende generatie in je bakkersfamilie en besluit als broers je gezonde en goedlopende familiebedrijf te koop te zetten. Wat komt er...