grow Recruitment
Van yoghurtbombe tot citroenpizzakoek: verras je klant met een zomers...
De vakantie is een uitgelezen kans voor ambachtelijke bakkers om de klant extra te verrassen. Dat kan met zomerse lekkernijen op basis van vruchten...
De vakantie is een uitgelezen kans voor ambachtelijke bakkers om de klant extra te verrassen. Dat kan met zomerse lekkernijen op basis van vruchten...
Granen, zaden en peulvruchten. Zo heette het productschap vroeger. Toen Nederland nog productschappen kende. Die naam is zo gek nog niet. Je zou het...
Eerst voor het EK Voetbal, zo-even nog voor de Tour de France en dadelijk voor de Olympische en de Paralympische Spelen. GrainLabs, van Frank van...
'Calories don't count on the weekends.' En dat is misschien maar beter ook met deze hartige quiche. Rijkelijk gevuld met vers gesneden groenten,...
De decembermaand is een magische tijd voor bakkerijen en chocolaterieën. Het is de kans om te schitteren en klanten te verrassen met een uniek en...
Daar sta je dan als Française, met een snee brood in je handen die je is aangereikt door een Nederlandse televisiemaker. Pain de Boulonge, zegt hij...
Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseert Pizza Profs opnieuw het Pizza Inspiratie Event. Het programma biedt onder meer demonstraties...
Van Delft wil de kruidnoot uiteindelijk jaarrond en wereldwijd populair maken. Hoe wil de producent dit doen? In elk geval door te blijven innoveren...
De Hertense bakker Daily Hannen is de Beste Vlaaibakker van Limburg 2024. Dat is de uitslag van de gezamenlijke vlaaibakwedstrijd die de Limburgse...
De decembermaand is altijd een drukke periode voor de ambachtelijke bakker. Bovendien brengt een tekort aan (geschoold) personeel extra uitdagingen...
De kerststol is de klassieker die niet mag ontbreken in het decemberassortiment. Hoewel de reguliere stol het populairst is, zijn er ook trends...
Chocoladeletters zijn dit jaar flink duurder dan vorig jaar. Het komt door de oplopende cacaoprijzen als gevolg van slecht weer in Ivoorkust en...
Leonidas wil kwaliteitschocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de permanente collectie onlangs uitgebreid met vier vegan bonbons met...
Een aantal ontwikkelingen die interessant kunnen zijn om te volgen of om inspiratie uit op te doen: een nieuwe printer voor voedselafbeeldingen,...
Tijd nemen om van de kleine dingen te genieten, dat doen we in de huidige drukke wereld te weinig, stelt Danny Casimir. Hij wil met zijn luxe...
Met oliebollen kun je niet alleen scoren in de decembermaand, maar je ook onderscheiden én je bedrijf op de kaart zetten. In deze serie verdiepen we...
Oliebollen heb je in allerlei soorten en maten. Variaties in het assortiment kun je vanuit één basisproduct aanbieden en zo een bredere doelgroep...
Op de SIAL in Parijs presenteerden internationale bakkerijproducenten hun nieuwste creaties en trends. Van vierkante croissants die een hit zijn in...
In het distributiecentrum in Steenwijk toonden leveranciers op het Bakeplus Event hun noviteiten. Deze varieerden van gemaksproducten tot kleinere...
Consumenten willen niet alleen een smakelijk product, maar ook gezonde, clean-label- en lokale grondstoffen. Voor de ambachtelijke bakker is het...
Plantaardige productontwikkeling is een belangrijke trend in de bakkerijsector. 'Steeds meer consumenten kiezen voor een veganistische of...