grow Recruitment
Van cacao-alternatieven tot magnesiumzout: ingrediëntentrends spotten...
Op de ingrediëntenvakbeurs Intrafood:24, eind september in Kortrijk, ontmoetten vooral ingrediëntenleveranciers en voedingsbedrijven elkaar. De...
Op de ingrediëntenvakbeurs Intrafood:24, eind september in Kortrijk, ontmoetten vooral ingrediëntenleveranciers en voedingsbedrijven elkaar. De...
Startup Be Better My Friend maakt plantaardige boter voor professionele banketbakkers. Voor de productie ervan werkt de startup samen met Royal...
Het opnieuw samenstellen van producten, zogeheten productherformulering, is volgens de overheid een belangrijke stap naar een gezondere samenleving....
Herformuleren op verzadigd vet is in zekere mate mogelijk voor margarines en vetten. Maar daarnaast is ook een omschakeling van vaste naar vloeibare...
Sunt introduceert gebakken donuts van geredde bananen. Daarmee gooit de foodontwikkelaar het bakproces van de van oorsprong Hollandse oliebol...
Start-up Cano-Ela gebruikt water om diverse componenten uit koolzaad te halen. Dit levert olie, vezels en eiwitten van koolzaadolie op, die gebruikt...
Obesitas, een toenemend aantal sterfgevallen door ongezonde voeding, hoge zorgkosten. Het is de overheid er alles aangelegen om Nederlanders gezonder...
Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Directeur Zeelandia Belux Marc...
Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Marc Cuypers, directeur Zeelandia...
Boter en margarine zijn belangrijke grondstoffen voor de bakker. Boter is al zo oud als de landbouw. Margarine is er 'pas' sinds 1871.