Online
De redactie van Bakkerswereld vertaalt complexe vraagstukken over en voor de bakkersindustrie naar toegankelijke kennis en praktische tips. Dagelijks kun je op bakkerswereld.nl de nieuwste ontwikkelingen en belangrijkste trends volgen op het gebied van bakkers.

Bakkerswereld Magazine
Naast onze website en nieuwsbrieven publiceren wij acht keer per jaar het Bakkerswereld magazine waar je de laatste ontwikkelingen en trends vindt die belangrijk zijn voor jou.
Het team van Bakkerswereld bestaat uit een redactie-, marketing-, sales- en een uitgever. Wil je in contact komen met ons? Raadpleeg dan de contactpagina.
Willem Paul de Mooij
Willem Paul de Mooij
Willem Paul is sinds 2015 hoofdredacteur van VMT en sinds 2021 van Bakkerswereld. Hij schrijft met name over voedselveiligheid & kwaliteit.
Anne Mieke Ravenhorst
Anne Mieke Ravenhorst
Anne Mieke is sinds 2015 redacteur bij Bakkerswereld en schrijft over alles in de bakkersindustrie.