grow Recruitment
Van cacao-alternatieven tot magnesiumzout: ingrediëntentrends spotten...
Op de ingrediëntenvakbeurs Intrafood:24, eind september in Kortrijk, ontmoetten vooral ingrediëntenleveranciers en voedingsbedrijven elkaar. De...
Op de ingrediëntenvakbeurs Intrafood:24, eind september in Kortrijk, ontmoetten vooral ingrediëntenleveranciers en voedingsbedrijven elkaar. De...
Leonidas wil kwaliteitschocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de permanente collectie onlangs uitgebreid met vier vegan bonbons met...
Van de chocoladeletter met Sinterklaas, paaseitjes tot aan bonbons en pralinés; chocola is jaarrond in de bakkerijwinkel te vinden. In tal van smaken...
Rotterdammer Olaf Ouwerkerk is wel een beetje klaar met de Dubai-reep. Hij ontwikkelde een Rotterdamse variant met witte chocolade, pistache vulling,...
Een aantal ontwikkelingen die interessant kunnen zijn om te volgen of om inspiratie uit op te doen: een nieuwe printer voor voedselafbeeldingen,...
Bakeplus houdt haar jaarlijkse event ditmaal in het nieuwe distributiecentrum in Steenwijk, op maandag 9 september. Het event wordt een interactieve...
Het Cacao-Trace® duurzaamheidsprogramma van Belcolade, onderdeel van Puratis Group, ligt op schema. In 2023 zijn meer dan 23.000 cacaoboeren en hun...
Bakkerij Dunselman introduceert een nieuwe smaak: Karamel Strooizout. Hiermee wil het bedrijf het landelijk strooizout-overschot het hoofd bieden.
Chocoladespecialist De Bonte Koe introduceert de chocomaat: een snackautomaat waarin een aantal producten van De Bonte Koe worden aangeboden. De...
Tijd nemen om van de kleine dingen te genieten, dat doen we in de huidige drukke wereld te weinig, stelt Danny Casimir. Hij wil met zijn luxe...
Als kind was Jan-Jaap Plaizier al verzot op chocola, vooral puur met noten. Toen zijn vader Floor een chocolademachine in zijn bakkerij plaatste,...
De Pistache kunefereep van De Bonte Koe is een hit op TikTok. Dit zorgt voor topdrukte bij de Schiedamse chocolaterie. Om de winkels te kunnen...