Alles over Bakkerij Schuld

Jolanda en Jan-Aart Schuld breiden hun afzetgebied verder uit. Foto: archief Bakkerswereld

Bakkerij Schuld breidt imperium verder uit: Van Looijengoed dag na...

De donderdag failliet verklaarde Bakkerij Harrie van Looijengoed wordt overgenomen door Bakkerij Schuld in Oldebroek. Daarmee breidt het bedrijf van Jan-Aart Schuld zijn afzetmarkt uit met vijf winkels richting het Westen.

Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations, en bakker Jan-Aart Schuld ontwikkelden koolhydraatarm brood van brouwgerst. Foto: MaGie Creations

Schuld werkt met gered brouwgraan: 'Het bevordert smaak en structuur'

Bakker Jan-Aart Schuld experimenteert al jaren met koolhydraatarme broden. Sinds juni verkoopt Bakkerij Schuld een brood met PowerFlour in de receptuur. Dit ingrediënt is gemaakt van brouwgraan - ook bekend als bierbostel - en verbetert de smaakbeleving, terwijl het ook ecologisch een steentje bijdraagt.

Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations, en bakker Jan-Aart Schuld ontwikkelden koolhydraatarm brood van brouwgerst. Foto: MaGie Creations

Bakker Schuld ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled...

Bakkerij Schuld in Oldebroek en Elburg verkoopt in alle filialen een nieuw koolhydraatarm brood. Schuld gebruikt geupcycled brouwgraan, een functioneel ingrediënt van MaGie Creations.

Klantenbinding bij Bakkerij Schuld: 'Tompoucen Festival  trekt tientallen extra klanten per week'

Klantenbinding bij Bakkerij Schuld: 'Tompoucen Festival trekt...

Klantenbinding vindt bij Bakkerij Schuld op veel verschillende manieren plaats. Bijvoorbeeld via ludieke acties, een spaarsysteem en het organiseren van evenementen, zoals het Tompoucen Festival. Hiermee trekt de bakkerij per winkel ruim vijftig extra klanten per week en gaat de gemiddelde besteding flink omhoog.

Koopmans wint innovatiestoel met Nedertarwe

Nedertarwe wint Innovatiestoel 2023 voor duurzaamheid

Royal Koopmans, initiatiefnemer van Nedertarwe, heeft de Innovatieprijs 2023 gewonnen. De maalderij ontving de prijs op haar locatie in Leeuwarden uit handen van Frank Jansen van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Eva Jansen in gesprek met dagvoorzitter Stefan Wijers. Foto's: Kevin Knipping

De 9 redenen waarom NBC www.kopbovenhetgraanveld.nl lanceert

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) heeft het online platform www.kopbovenhetgraanveld.nl gelanceerd. Op de site worden 9 inspirerende voorbeelden van duurzaamheid in de bakkerijbranche gepresenteerd. Deze initiatieven dienen als voorbeeld en maken kans op het winnen van de Innovatieprijs.

Schuld in de race voor innovatieprijs dankzij VC in 8-trapsraket

Schuld in de race voor innovatieprijs dankzij VC in 8-trapsraket

Jan-Aart Schuld was woensdag 14 juni in de race voor de Innovatieprijs Regio Zwollle met vacuüm coolen. De prijs ging uiteindelijk naar een bedrijf dat een productietechniek voor medische zelftests ontwikkelt, de nominatie voor Schuld blijft. De bakker-ondernemer blijft werken aan de toekomst.

Schuld en Schröder duiken in  vacuüm: welk effect heeft dat op kwaliteit en energie?

Schuld en Schröder duiken in vacuüm: welk effect heeft dat op...

Jan-Aart Schuld en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen. Op de Bakkersvak 2023 verzorgden ze enkele inspiratiesessies over een energie-neutraal bakken in combinatie met vacuüm koelen. 'Daar was best wat belangstelling voor', concludeert Schröder.

Jan-Aart Schuld ontvangt het Genootschap. Foto: JAWS

Genootschap stelt actuele kwesties aan de orde in Bakkersmolen...

Het Genootschap voor de Bakkerij houdt 1 november een bijeenkomst bij ondernemer Jan-Aart Schuld in Elburg. De bijeenkomst vindt plaats in De Bakkersmolen en begint om 14 uur. De actualiteit voert de boventoon.

Jan-Aart Schuld en zijn echtgenote Jolanda van den Hoorn zetten een nieuwe stap met het bedrijf. 
Foto: Jan Willem Schouten

Jan-Aart Schuld timmert flink aan de weg met verbouwing en derde...

Bakker Jan-Aart Schuld uit Oldebroek timmert flink aan de weg. Momenteel is in zijn bakkerij in Oldebroek een grootschalige verbouwing en modernisering gaande, waardoor het bedrijf aan de eisen van de huidige tijd en aan de groeiende vraag kan voldoen. In oktober breidt de bakker bovendien uit met een vestiging in een nieuwe gemeente.