Alles over Bakkersvak standhoudersnieuws 2019

Beko introduceert: Beko IJs
Beko introduceert: Beko IJs

Beko introduceert na een concept voor koffie in brood- en banketbakkerijen nu ook Beko IJs: een compleet concept waarmee bakkers relatief eenvoudig de productie en verkoop van ambachtelijk schepijs of softijs in hun bedrijf kunnen integreren. Omdat ijs een goede marge kent, betekent dit al snel meer rendement.

Gourmand Pastries introduceert Suisse Karamel met zoute boter
Gourmand Pastries introduceert Suisse Karamel met zoute boter

Karamel met zoute boter is al een hele tijd in opmars en is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. De combinatie van zoet en zout maakt de smaak erg populair bij jongeren.

Beko presenteer Beko Koffie op Bakkersvak 2019
Beko introduceert: Beko Koffie

Beko introduceert tijdens de Bakkersvak een compleet nieuw concept: Beko Koffie. Hiermee kunnen brood- en banketbakkers koffie en thee in hun winkels en een assortiment 'to go' voor de verkoop aanbieden. Of er een lekker 'bakkie' mee zetten voor de medewerkers.

Silowacht toont de voordelen van voordegen
Silowacht toont de voordelen van voordegen

Silowacht toont belangstellenden tijdens Bakkersvak de voordelen van voordegen. 'DIOSNA Vorteig', voorheen IsernHäger, is de pionier op het gebied van voor- en desemdeeg en biedt geperfectioneerde installatietechniek, technologische kennis en met DioStart® de benodigde basis voor de beste omgang met voordeeg.

FrieslandCampina doopt Polderland om in Debic
FrieslandCampina doopt Polderland om in Debic

De veranderingen in de markt gaan razendsnel. Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker. Daarom heeft FrieslandCampina besloten om de gesuikerde en ongesuikerde romen van Polderland in het vervolg onder de merknaam Debic te voeren om de banketbakkers nog beter te kunnen ondersteunen. De uitstekende kwaliteit van het product is hetzelfde gebleven, maar de houdbaarheid is verder verbeterd.

Manotrad diviseuse Spronk
Manotrad diviseuse Spronk

De Manotrad is de nieuwe praktische machine van Spronk Bakkerijmachines voor het verdelen en vormen van alle deegsoorten.

Primus broodlabels met eigen logo
Primus broodlabels met eigen logo

Bij de stand van Primus.Direct, de webshop van ouwelfabrikant Primus, liggen samplesetjes broodlabels met eigen logo klaar. 'De gepersonaliseerde broodlabels, die je normaal gesproken met de editor eenvoudig zelf ontwerpt in de webshop, zijn uitermate geschikt als middel voor edible branding', vertelt commercieel directeur Wouter Smits.

Eindeloos variëren met Cookie Dough Chunks
Eindeloos variëren met Cookie Dough Chunks

Op de stand van Van der Pol zijn de Cookie Dough Chunks te proeven. Wat is het lekkerste aan Cookie Dough ijs?

Twee nieuwe soorten Waddenmeel
Twee nieuwe soorten Waddenmeel

Waddenmolen 't Hoogeland introduceert twee nieuwe soorten Waddenmeel. Naast het originele Waddenmeel wordt het assortiment uitgebreid met Waddenbloem en Waddenvolkoren. Beide soorten zijn geproduceerd van 100 procent Nederlandse tarwe.

Heuft wijst op voordelen van thermische olie gevoede ovens
Heuft wijst op voordelen van thermische olie gevoede ovens

De vraag vanuit de markt naar thermische olie gevoede ovens is fors stijgende. Het bakken met thermische olie-installaties leidt tot besparingen, die oplopen tot 40 procent vergeleken met de traditionele gasgestookte ovens. Heuft speelt hierop in met de statische VTR wagenoven en de VTT rotatieoven, die te zien zijn op de stand EverBake Heuft.