Alles over Broer Bakkerijgrondstoffen

Speculaas blijft enorm populair. Zeker in deze coronatijd, waarbij mensen extra gezelligheid in huis willen creëren met iets lekkers. Foto: Royal Polak Spices

Speculaas blijft enorm populair

Speculaas blijft enorm populair. Zeker in deze coronatijd, waarbij mensen extra gezelligheid in huis willen creëren met iets lekkers. Het is momenteel niet mogelijk om klanten in de winkel te laten proeven. Stel daarom kleine zakjes samen met speculaasjes en denk ook eens aan een glutenvrije variant, adviseren de grondstoffenleveranciers.

Broer Bakkerijgrondstoffen gaat verder als Sonneveld 

Broer Bakkerijgrondstoffen gaat verder als Sonneveld

Broer Bakkerijgrondstoffen B.V. gaat per januari 2019 verder onder de naam Sonneveld. Sonneveld nam in 2016 al een meerderheidsbelang in Broer.

Sonneveld neemt meerderheidsbelang in Broer Bakkerijgrondstoffen

Sonneveld neemt meerderheidsbelang in Broer Bakkerijgrondstoffen

Het moederbedrijf van Sonneveld, Orkla, heeft per 1 september 2016 70 procent van de aandelen van Broer Bakkerijgrondstoffen overgenomen.

Joep Gommans (r.) en zijn broer Bas in de zomer van 2005 in hun zaak in Sevenum. Foto: Koos Groenewold

Joep Gommans vertrekt bij Gommans De Echte Bakker

Joep Gommans vertrekt bij Gommans De Echte Bakker. 'Na een periode van persoonlijke bezinning en ontwikkeling eind 2013 en begin 2014 heb ik het besluit genomen dat mijn toekomst niet ligt binnen ons familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat', laat de bakker weten. Broer Bas zet het bedrijf voort.

BROER, 't is voor de bakker

BROER, 't is voor de bakker

Ruim een jaar heeft hij eraan gewerkt en het resultaat vormt een uniek en bijzonder persoonlijk verhaal over het typisch Waddinxveens bedrijf BROER, waar Anton Broer van 1976 tot 1990 directielid was.

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven: 'Het voordeel aan Mandoria van Broer is voor mij dat kwaliteit en gemak hand-in-hand gaan.' Foto: Broer Bakkerijgrondstoffen

Mandoria: gebruiksklare spijzen van Broer Bakkerijgrondstoffen

Speciaal voor de ambachtelijke bakkerijen heeft Broer Bakkerijgrondstoffen Mandoria ontwikkeld, een geheel nieuw assortiment gebruiksklare spijzen in kleinverpakking. Deze maand komen de eerste productvarianten op de markt: Karamelspijs, Amandelspijs en Frangipane.

Foto: Echte Bakkersgilde

Gommans scoort hattrick in Weihnachtsstolcompetitie

Gommans, De Echte Bakker met winkels in Sevenum, Venray, Swalmen en Boxmeer, evenaart zijn eigen recordscore van 8,4 en heeft voor het derde jaar op rij de allerbeste Weihnachtsstol van Nederland gebakken. Echte Bakker Hagedoren in Hoensbroek eindigt net als vorig jaar op de tweede plaats in de competitie van het Echte Bakkersgilde en Kleibakker, De Echte Bakker in Tubbergen komt binnen in de topdrie op de derde plaats.

Fabriek van Broer: voedselveilig. Foto: Broer.

Voedselveiligheidscertificaten voor Broer

Broer Bakkerijgrondstoffen in Waddinxveen mag zich eigenaar noemen van twee belangrijke certificaten die staan voor de hoogste kwalificatie op het gebied van voedselveiligheid. Het gaat om de Riskplaza Audit+ en BRC Grade A-certificatie.

Dobbe Transport breidt uit met koelopslag

Dobbe Transport breidt uit met koelopslag

Dobbe Transport heeft zijn activiteiten in Waddinxveen uitgebreid met koelopslag en -transport, op verzoek van Broer Bakkerijgrondstoffen. Broer Bakkerijgrondstoffen heeft de productie van softijs bij dochteronderneming Briceland B.V., onder de merken Frisiana en Licker, uitgebreid. De benodigde grondstoffen moeten gekoeld opgeslagen en vervoerd worden.

Broer en zus Pieter en Maaike van der Poel zijn dolblij met hun titel. Foto RBM

Van der Poel IJssalon van 2014

Van der Poel's aan de Oude markt in Enschede is de beste IJssalon van Nederland 2014. Tijdens de spannende uitreiking gistermiddag in Enschede ontving eigenaren Pieter en Maaike van der Poel de beker die bij de titel hoort.