Grow Recruitment
Update: tweede ronde bak- en smaakproeven bakkerszout 2.0, analyse...
De bak- en smaakproeven met nieuwe zoutsamenstellingen voor brood zijn woensdag 4 oktober een tweede ronde ingegaan. De proeven zijn de opmaat naar...
De bak- en smaakproeven met nieuwe zoutsamenstellingen voor brood zijn woensdag 4 oktober een tweede ronde ingegaan. De proeven zijn de opmaat naar...
Dagelijks worden in Nederland 700.000 broden per dag te veel gebakken. Ongeveer de helft daarvan wordt verspild door consumenten thuis, maar ook in...
Brood blijft ook in de toekomst een belangrijke plaats innemen. Dat wordt duidelijk uit een wetenschappelijk artikel van Peter Weegels, directeur van...
Wageningen Academy en het European Bakery Innovation Center (Ebic) houden maandag 24 september het seminar Vezels & Gezondheid. Het seminar is...
Het is belangrijk voor bakkers om met een goed verhaal naar buiten te komen over hun producten richting de consument. 'Bakkers hebben lekkere én...
'Brood, zelfs witbrood, draagt in belangrijke mate bij aan de dagelijkse opname van voedingsstoffen. Brood is - als superfood - daarom belangrijk om...
Bakker Ton van der Breggen uit Dordrecht is samen met de proefbakkers van het European Bakery Innovation Centre (EBIC) van Sonneveld een brood aan...
European Bakery Innovation Centre (EBIC) organiseert voor donderdag 29 augustus de seminar 'Enzymen in de bakkerij'. Tijdens het seminar kunnen onder...
De oogstovergang is ieder jaar weer een spannend moment in de gehele bakkerijsector. EBIC (het European Bakery Innovation Centre) evalueert tijdens...
Het European Bakery Innovation Centre (EBIC) evalueert tijdens het oogst- en oergranenseminar op 9 oktober 2014 de oogstovergang vanuit commercieel...