Alles over Hutten

Brownies&downieS zijn terug op plek 1. Foto's GfK

Winnaars GfK Out of Home-rapport bekend, Brownies&downieS terug op 1

De winnaars van het GfK Out of Home Formulerapport 2022 zijn bekend. Brownies&downieS, Bram Ladage, Coop Vandaag en Hutten zijn verkozen tot beste in hun categorie.

De leden van het Genootschap voor de Bakkerij brengen een bezoek aan de Verspillingsfabriek.

Leden Genootschap onder de indruk van ondernemerschap Bob Hutten

Zo'n veertig leden van het Genootschap voor de Bakkerij en een tiental introducés brachten dinsdag 23 oktober een inspirerend bezoek aan de Verspillingsfabriek in Veghel. De leden kregen een rondleiding door het ' verspilde' fabriekspand en de bevlogen eigenaar en ondernemer Bob Hutten en zijn 'samenwerkers' vertelden hun visie op personeelsbeleid.

Ondernemers enthousiast over pilot Genootschap 'Ambitie in Ondernemen'

Ondernemers enthousiast over pilot Genootschap 'Ambitie in Ondernemen'

De bakker-ondernemers Harm Lamers en Jack de Wit zijn zeer positief over het pilotprogramma 'Ambitie in Ondernemen', waar zij in juni mee zijn gestart. Beide ondernemers hebben een spiegel voorgehouden gekregen en kunnen nu - ieder op hun eigen manier - verder met de onderneming. Lamers heeft meer structuur in de organisatie gekregen en De Wit heeft geleerd juist afstand te nemen.

Kentalis Bakkerij bakt bananenbrood voor Ekoplaza

Kentalis Bakkerij bakt bananenbrood voor Ekoplaza

De Kentalis Bakkerij van cateringbedrijf Hutten bakt bananenbrood voor Ekoplaza. Rijpe bananen gaan als brood naar de schappen van de biologische supermarkt.

Verspillingsfabriek Hutten officieel geopend

Verspillingsfabriek Hutten officieel geopend

Aandacht vragen voor voedselverspilling, dat wilde cateraar Bob Hutten. Met zijn Verspillingsfabriek is dat gelukt. De fabriek verwerkt vlees en groenten die 'over' zijn tot soepen en ragouts. Het initiatief van de cateraar draaide maandenlang proef maar is vanaf 1 april echt op stoom.

Sociaal ondernemen bij Hutten. Foto Hutten

Cateraar Hutten opent bakkerij in Veghel

Milieu- en smaakbewuste cateraar Hutten opent in Veghel een bakkerij op basis van sociale innovatie. Dat houdt in dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het bedrijf aan het werk gaan.