Nestlé zet een nieuwe consumententrend in gang: Nescafé ijs met echte koffie. Het ijs heeft echte koffie in zowel de coating als de ijskern. De coating heeft bovendien dezelfde smeltsnelheid als het ijs.
Nestlé zet een nieuwe consumententrend in gang: Nescafé ijs met echte koffie. Het ijs heeft echte koffie in zowel de coating als de ijskern. De coating heeft bovendien dezelfde smeltsnelheid als het ijs.
Nestlé Nederland stelt reizen en externe meetings uit en verplicht medewerkers van het voedingsconcern minimaal twee weken thuis te werken als zij onlangs in corona-gebied zijn geweest.
Nestlé heeft een unieke chocolade ontwikkeld, die volgens het concern volledig is gemaakt van de cacaovrucht, waarbij de bonen en de pulp als enige ingrediënten worden gebruikt. Er worden geen geraffineerde suikers toegevoegd.
Nestlé beweert iets te hebben ontdekt dat de snoepindustrie op zijn kop kan zetten: een nieuw soort suiker waarvan veel minder nodig is in chocoladerepen, zonder dat de smaak verandert. 'Dit is een Willy Wonka-moment', schrijft persbureau Bloomberg. Volgens 's werelds grootste voedselproducent, bekend van KitKat, Lion en Smarties, is een techniek uitgevonden waarmee de structuur van suiker kan worden aangepast. Hierdoor zou het suikergehalte in chocola tot wel 40 procent omlaag kunnen.