grow Recruitment
Waarom slinkt het aantal bakkerijstudenten bij Firda in Leeuwarden...
Ondanks een dalende lijn van het landelijk aantal bakkerijstudenten blijft dit aantal bij de brood- en banketopleidingen van Firda in Leeuwarden...
Ondanks een dalende lijn van het landelijk aantal bakkerijstudenten blijft dit aantal bij de brood- en banketopleidingen van Firda in Leeuwarden...
In veel bakkerijen is een mooi pallet aan nationaliteiten werkzaam, zegt Wim Kannegieter van de NVB in zijn jongste column voor Bakkerswereld. Om...
De imagocampagne van Stichting Bakkracht boekte volgens directeur Carla Zwiers de afgelopen maanden goede resultaten. De campagnepagina op de Wereld...
Om de ambachtelijke sector te versterken, lanceren VNO-NCW, MKB-Nederland en zes brancheorganisaties het kennisplatform Ondernemenmetjehanden.nl. Het...
Sinds dit studiejaar is Meesterpatissier en Meesterkok Rudolph van Veen ambassadeur van de opleidingen Brood & Banket van het ROC van Amsterdam....
Internationale bakkerijmedewerkers in de industriële bakkerij kunnen voortaan ook goed voorbereid van start op hun nieuwe werkplek. Het...
Jet Alkemade, studente aan het ROC van Amsterdam, zit in het 2e jaar van haar bakkersopleiding Leidinggevende in de bakkerij.
De Nederlandse deelnemers van WorldSkills Lyon 2024 zijn gehuldigd op het onderwijsministerie in Den Haag. De 25 mbo-studenten, onder aanvoering van...
De nieuwe, eenjarige vakopleiding Vegan Patisserie van het ROC van Amsterdam is genomineerd voor de Vegan Awards in de categorie Educatie &...
Renee en Max Pater volgen hun vader Johan Pater op. De vierde generatie zit boordevol plannen en werkt aan de 'Bakkerij van de Toekomst' en een eigen...