Alles over Robèrt van Beckhoven

Kort nieuws: nieuwe EU-KOR-regeling, genomineerden Gouden Schieter bekend

Kort nieuws: nieuwe EU-KOR-regeling, genomineerden Gouden Schieter...

In dit overzicht vind je korte nieuwsberichten uit de bakkerij- en voedingsbranche. Ze worden hier gebundeld en steeds aangevuld met nieuwe berichten. Onder meer: nieuwe EU-KOR-regeling, genomineerden Gouden Schieter bekend, fusie FrieslandCampina en Micobel op handen.

De frisse marketing-bakker Daan wordt door Bolletje ingezet bij de marketing. Foto: Bolletje

Bolletje breidt assorti uit, Shell in zee met Den Blijker, uni's gaan...

Deze week opvallend in het nieuws, waarbij consumententrends centraal staan: Bolletje breidt assortiment uit en zet opnieuw Bakker Daan in ter promotie; het nieuwe uitzendseizoen van Heel Holland Bakt staat in de startblokken; energie-gigant Shell huurt topkok Herman den Blijker in om culinaire specials op de kaart te zetten. En bijna 88% van hogescholen en universiteiten maakt werk van de eiwittransitie.

Robèrt opent zaterdag 29 juni een ijs-pop-up in Oisterwijk. Foto's: Bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven opent ijs pop-up

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van Heel Holland Bakt, opent zaterdag 29 juni een ijs pop-up.

Bakkerij Vliegendehond maakt de lekkerste kruidkoek: 'het gaat om de juiste balans'

Bakkerij Vliegendehond maakt de lekkerste kruidkoek: 'het gaat om de...

Ivo Vliegendehond heeft vandaag bij Firda in Sneek de eerste prijs in ontvangst genomen van de Kruidkoekwedstrijd. Het allerbelangrijkste is volgens de winnaar de juiste balans. 'Dat vraagt om een nauwkeurige afstemming, die per seizoen verschillend kan zijn.'

Hanno Spanninga

Column Hanno Spanninga: Smaakmakers

Ik loop over de zeedijk richting Hindeloopen, een van steden van de Friese Elfstedentocht. Op de voormalige Zuiderzee zeilen talloze skûtsjes, die deelnemen aan het IFKS: Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen.

De Heel Holland Bakt kandidaten van seizoen 10. Foto: Elvin Boer/MAX

Hoe ziet het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt eruit?

Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een spetterende jubilieum-aflevering. Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Uiteraard zijn Andre van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.

Robèrt start met online instructievideo's.
Foto: bijRobèrt

Robèrt van Beckhoven begint online leeromgeving

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online inspiratieplatform Meesterlijk van Robèrt uit met onder meer online masterclasses. 'Ik ga nu ook online lesgeven', aldus de Meester Boulanger en Meester Patissier.

Janny van der Heijden, André van Duin en Robèrt van Beckhoven. Foto: Elvin Boer/MAX

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt start 18 december bij MAX

Heel Nederland kan vanaf zondag 18 december genieten van de bekendste bakwedstrijd van Nederland. Het is het tiende seizoen van het succesvolle MAX-programma. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin is óók van de partij in dit speciale seizoen om alles in goede banen te leiden.

Robèrt van Beckhoven verwerft derde plek in FavorFlav Top 100

Robèrt van Beckhoven verwerft derde plek in FavorFlav Top 100

Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven heeft derde plaats bemachtigd in de FavorFlav Food Top 100. Miljuschka Witzenhausen en Alain Caron & zonen staan respectievelijk op nummer één en twee van de lijst.

Enzo is de winnaar van Heel Holland Bakt seizoen 9. Foto’s: Roland J. Reinders/MAX

Na een spannende finale is de winnaar van Heel Holland Bakt bekend

Het negende seizoen van Heel Holland Bakt is tot een feestelijk eind gekomen, met als winnaar: de dertigjarige Enzo uit Amsterdam. Hij stond in de finale met Zeinab en Tom. De finalisten waren enorm aan elkaar gewaagd, het bleef tot het laatste moment spannend wie zou winnen.