Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe lesmethode BakkersTalent gewerkt. Nu is die klaar.
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe lesmethode BakkersTalent gewerkt. Nu is die klaar.
Het is nu echt rond. Als Summa College nemen we het praktijkgedeelte van de nieuwe lesmethode Bakkerstalent voor onze rekening. Het contract voor de praktijkmap is getekend. We sluiten nu als serieuze partijen aan bij initiatiefnemers SVH en Bakery Institute.
Eigenlijk is het best vreemd. Bakkersopleidingen gebruiken nog steeds dezelfde lesstof die ik jaren geleden als student kreeg. Da's best lang geleden.
Bakery Institute en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) hebben gezamenlijk nieuw lesmateriaal ontwikkeld. Daarmee worden de raakvlakken tussen bakkerij, banketbakkerij en horeca kracht bij gezet in digitaal lesmateriaal onder de naam Bakkerstalent. Het lestmateriaal is vanaf september 2022 beschikbaar.