Grow Recruitment
In 2040 ziet de bakkerijsector er heel anders uit - analyse
De bakkerijsector verandert, verschuivingen komen snel dichterbij. Consumenten veranderen qua eet- en leefgedrag met eisen over gezondheid en...
De bakkerijsector verandert, verschuivingen komen snel dichterbij. Consumenten veranderen qua eet- en leefgedrag met eisen over gezondheid en...
Hoe moet de bakkerijsector omgaan met thema's als gezondheid, duurzaamheid en het vergroten van de eerlijkheid in ons voedselsysteem? Om hier een...
In de bakkerij van de toekomst wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt. Dat heeft betrekking op een breed aantal onderwerpen, zoals energiebesparing, het...
Van de tien bakkers kijken er zeven met vertrouwen naar de toekomst. De rest wil op korte of langere termijn stoppen.
Het is vrijdagavond. Samen met mijn jonge team ga ik naar een jeu de boules-baan. Hun idee. Ik vraag me af wat ze daar op hun leeftijd te zoeken...
De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...
De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...
De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...
Food in Transitie 2030 is het programma waarin levensmiddelenbedrijven zichzelf toekomstbestendig maken. Het programma, dat een initiatief is van...
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) houdt op donderdag 27 januari de online kennissessie 'Blik op de Toekomst'. Hierbij kunnen belangstellenden als...