Alles over Van de Leur

KBO-voorzitter Robert van de Leur: blij dat we deze ondernemers kunnen helpen hun plannen te realiseren.

Kredietunie bakkerij verstrekt in korte tijd vijf financieringen -...

Het is voor het eerst dat de Kredietunie Bakkerij Ondernemers in korte tijd vijf financieringen verstrekt. Samen goed voor €835.000.

Van de Leur wordt Pruve

Bakkerijmerk Van de Leur gaat verder als Pruvé

Familiebedrijf Royal Smilde Bakery voegt het assortiment van de bakkerijmerken Van de Leur en Pruvé samen. De merken gaan gezamenlijk verder als Pruvé.

Afbeelding: Family Brands

Family Brands stopt

Smilde Bakery en Dobla gaan zelfstandig de markt voor ambachtelijke bakkers bedienen. Family Brands, de gezamenlijke verkoop- en marketingorganisatie, zal worden opgeheven. Dit besluit volgt op de overname van Van de Leur door Smilde Bakery, twee van de drie partners binnen Family Brands. De overgang naar de nieuwe situatie zal voor de bakkers geruisloos verlopen.

Van de Leur brengt zes smaakvarianten van de hartige cake met Umami op de markt.
Foto: Van de Leur

Umami van Van de Leur wint Innovation Award

Van de Leur Banketspecialiteiten heeft op de Europain in Parijs de Innovation Award in ontvangst genomen voor zijn nieuwste product: Umami. Het Japanse woord Umami betekent 'heerlijkheid' of 'hartig'.

Robert van de Leur is per 1 januari 2016 na ruim 27 jaar afgetreden als algemeen directeur: 'De overname sluit goed aan bij de belangrijkste doelstelling van beide bedrijven: continuïteit en groei.' Foto: Anne van der Woude

Van de Leur Banketspecialiteiten overgenomen door Koninklijke Smilde

Van de Leur Banketspecialiteiten bv in Bolsward maakt sinds 1 januari 2016 deel uit van Koninklijke Smilde. Dochterbedrijf Smilde Bakery, gevestigd in Edam, heeft alle aandelen van de industriële banketbakkerij verworven. De twee bedrijven worden samengevoegd.

Archief Bakkerswereld

Family Brands en Beko Nederland houden aardbeienactie

Family Brands houdt vanaf deze week, week 17, tot half mei in samenwerking met Beko Bederland een aardbeienactie voor ambachtelijke bakkers. Onder het motto 'U de bodems, wij de aardbeien' krijgen bakkers bij aankoop van vijf dozen Van de Leur-vlaaibodems gratis verse aardbeien.

Robert van de Leur is per 1 januari 2016 na ruim 27 jaar afgetreden als algemeen directeur: 'De overname sluit goed aan bij de belangrijkste doelstelling van beide bedrijven: continuïteit en groei.' Foto: Anne van der Woude

Vijf vragen: Robert van de Leur, Van de Leur Banketspecialiteiten

Robert van de Leur, algemeen directeur van Van de Leur Banketspecialiteiten in Bolsward, beantwoordt vijf vragen in de gelijknamige rubriek in Bakkerswereld.

Signing Ceremony in Shenzhen; de ondertekening van de Letter of Intent met Guangzhou Bestlink Import & Export Trade Co Ltd. Foto: Van de Leur Banketspecialiteiten bv

Van de Leur Banketspecialiteiten tekent contracten met Chinese...

Van de Leur Banketspecialiteiten bv heeft tijdens een handelsmissie onder leiding van minister-president Mark Rutte een samenwerkingscontract en twee Letters of Intent met Chinese partners getekend. Het tekenen van deze contracten is voor Van de Leur een belangrijke stap in het betreden van de Chinese markt.

Foto: Van de Leur Banketspecialiteiten BV

Van de Leur komt met Aardbeienhartenvlaaitje

Van de Leur Banketspecialiteiten BV lanceert op Bakkersvak een nieuw product: Aardbeienhartenvlaai. Een Vruchtenvlaaitje zoals de klant van Van de Leur gewend is, maar dan in een wel heel lieflijke vorm, namelijk een hartvorm. Het product is vanaf week 11 verkrijgbaar via de Nederlandse bakkerijgrossiers.

Foto: Van de Leur Banketspecialiteiten bv

Van de Leur vernieuwt Amandel Petits Fours Lente

Van de Leur Banketspecialiteiten bv komt met een nieuwe uitvoering van de Amandel Petits Fours Lente. De vernieuwde kleuren en decoraties, uitgevoerd in ton-sur-ton, geven de Petits Fours een vrolijke en luxe uitstraling en zorgen voor een mooie voorjaarslook in de bakkerijwinkel.