Alles over Verhuizing

Van links naar rechts: Peter Harmens (directie), Theo Vliek (directie), Tony Sener (MT), Harry ter Meer (MT) en Paul Nass (MT)
Groeiende RBK Group is verhuisd naar ruimer pand

RBK Group is verhuisd. De medewerkers hebben een nieuwe locatie betrokken aan de Munsterstraat 9 in Deventer, aan de overkant van het vroegere kantoor.

Het ruim bemeten pand in Hengelo.
Foto: Compad
Compad Software verruilt Enschede voor Hengelo

Softwarebedrijf Compad Software verruilt per 1 juli Enschede voor het Overijssels Hengelo. Het bedrijf is uit het huidige onderkomen in Enschede gegroeid en betrekt nu een ruim bemeten, representatief onderkomen met groeimogelijkheden op het bedrijventerrein Westmaat in Hengelo.

Romke en Jantine van der Meulen met hun gezin. Foto: Anne van der Woude
Banketbakkerij Schaafsma in Franeker gaat verhuizen

Banketbakkerij Schaafsma in Frankeker verhuist naar een nieuwe locatie. Het bedrijf was gehuisvest aan de Dijkstraat 46, maar in het voorjaar van 2021 verplaatsen Romke en Jantina van der Meulen hun banketbakkerij naar een ruimer pand aan het Raadhuisplein in het Friese stadje.

Kees Raat, eigenaar van Metropolian. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency
Chocolatier Kees Raat vertrekt uit Warmoesstraat

Chocolatier Kees Raat, eigenaar van Metropolitan, vertrekt uit de Amsterdamse Warmoesstraat. De reden is de locatie. 'Het is hier net zo erg als in Chersonissos. Daarom gaan we dicht en op zoek naar een nieuwe locatie. Op naar een nieuwe toekomst', reageert de ondernemer.

Marieke en Peter Dunselman bij de opening van hun nieuwe winkel aan de Beatrixstraat in 2020. Foto: Roos Beltman Fotografie
Bakkerij Dunselman verhuist naar nieuwe locatie

De familie Dunselman heeft de bakkerij en winkel van banketbakkerij Bos aan de Beatrixstraat 86 in Den Helder overgenomen. Zelf heeft Dunselman een vestiging aan de Beatrixstraat 60C. Besloten is om deze winkel naar nummer 86 te verplaatsen. Na een aanpassing van het interieur wordt de nieuwe en verrassende winkel begin september geopend.

Archieffoto: Joris van Duijnhoven (27) in zijn bakkerij aan de Boschstraat in Breda. Over een paar weken start hij op een nieuwe plek in de stad.
Succesvolle desembakkerij in Breda groeit uit jasje

Bakkerij Echt Brood in Breda verhuist naar een groter pand. Het desembroodconcept slaat enorm aan in de Brabantse stad.

Foto's: Houben Worstenbrood
Houben Worstenbrood opent pop-up

Bakkerij Houben heeft in de Eindhovense binnenstad een pop-up 'sterrenzaak' geopend. In de tijdelijke winkel, die tot en met 31 december geopend is, zijn 25 soorten speciale worstenbroodjes te koop.

Foto: Baq
Bakkerij Baq verhuist naar Tynaarlo

Bakkerij Baq verhuist van de Folkingestraat in de binnenstad van Groningen naar een nieuw pand in Tynaarlo. Na zes jaar is de bakkerij volledig uit z'n jasje gegroeid.

De nieuwe productielocatie van De Bakkers Lamers in Heesch.

Foto: Tenba
De Bakkers Lamers betrekken nieuwe bakkerij

De Bakkers Lamers hebben een nieuwe bakkerij betrokken aan de Cereslaan in Heesch. Daarmee is de productie van brood en banket en groot- en kleinbrood samengebracht.

Ma Bella groeit van cakery naar café, één vestiging per keer
Ma Bella groeit van cakery naar café, één vestiging per keer

Wat begon als hobby is uitgegroeid naar een concept met drie vestigingen: Ma Bella, een plek waar lekkernijen geserveerd worden waarmee je speciale momenten kunt vieren. De afgelopen 5 jaar is Ma Bella gegroeid van thuisbakker naar cakery in drie vestigingen in Almere, Amstelveen en Utrecht Leidsche Rijn. Nu zijn eigenaren Monique en Thuan Trinh hard op weg de locaties om te toveren tot café waar je met ontbijt, lunch, high tea en diner je momenten kunt vieren. Voor de uitbreiding in Amstelveen is een crowdfunding gestart.