Alles over WP Haton

Ferdinand Kottier van WP Haton geeft uitleg over de Clean Proofer, een nieuwe rijskast.

WP Haton toont wereldprimeur op IBA 2018

WP Haton toont op de IBA 2018, de toonaangevende bakkersbeurs in München, het begin van een hele nieuwe generatie machines. 'In deze machines is 60 jaar know how verwerkt', aldus directeur Henk Snellink. 'Alles draait om communicatie via het internet. Met de 3D Twin Demo hebben we een wereldprimeur.'

Foto: WP Haton

WP Haton opent Competence-Center in Panningen

WP Haton, wereldwijde marktleider op het gebied van deegverwerking, heeft donderdag 7 juni de deuren geopend van zijn Competence-Center. Het is een innovatieve, dynamische ruimte waar alle disciplines, die de klant direct bedienen, zijn samengebracht. De eigenaar van de WP Bakery Group, Jürgen Horstmann, opende de ruimte samen met de kinderen van WP Haton-medewerkers.

WP Haton verkoopt 2000ste opboller

WP Haton verkoopt 2000ste opboller

WP Haton heeft haar 2000ste opboller van het type 'CR59' verkocht. Deze machine gaat richting een klant in Shanghai.

WP Haton is sterk in innovatieve deegverwerkingsoplossingen.

Foto: WP Haton

WP Haton wederom Best Managed Company

WP Haton, partner in deegverwerkingsoplossingen, is voor de derde keer op rij benoemd tot één van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De erkenning komt van Deloitte.

Beko Techniek neemt servicetaken van WP Haton over voor de Nederlandse ambachtelijke bakkerijsector.

WP Haton en Beko Techniek intensiveren samenwerking

Werner & Pfleiderer Haton (WP Haton) en Beko Techniek breiden hun samenwerking vanaf januari 2018 uit. Beko Techniek gaat voor WP Hatons ambachtelijke klanten in Nederland ook service en onderhoud verzorgen.

Beurs Las Vegas inspireert

Beurs Las Vegas inspireert

International Baking Industry Exposition (IBIE), die begin deze maand plaatsvond in Las Vegas, trok ruim 20.000 bezoekers. Zij lieten zich inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op de Amerikaanse bakkerijmarkt, net als in 2010.

Ongezouten mening

Ongezouten mening

Ik moet het eerlijk bekennen: ik houd van zout. Standaard zet ik de Maggi-fles op tafel tijdens de maaltijd. Niet alleen lekker in de soep, maar ook op de bloemkool. Heerlijk prakken door de aardappelen en smeuïg gemaakt met een beetje jus. Of wat dacht u van wat zeezout op de boter op een lekkere snee vers stokbrood? Maar zoals zo vaak geldt ook hier dat wat lekker is, niet altijd gezond is. En natuurlijk weet ik dat best.

Fringand-inschietoven. Foto: Hogervorst

Hogervorst importeert Fringand-inschietovens

Om aan de toenemende vraag naar inschietovens te kunnen voldoen heeft Hogervorst Bakkerijservice uit Pijnacker de verkoop en service voor Nederland verworven van de Franse Fringand-ovens. Fringand heeft een enorme ervaring en uitgebreid assortiment inschietovens.

WP Haton en Beko Bakkerij Techniek intensiveren samenwerking

WP Haton en Beko Bakkerij Techniek intensiveren samenwerking

WP Haton intensiveert de samenwerking met Beko Bakkerij Techniek. De verkoop van de WP Haton-machines en -ovens voor de ambachtelijke bakkerij in Nederland werd in 2007 al ondergebracht bij Beko Bakkerij Techniek. Die samenwerking is dermate succesvol, dat besloten is om de samenwerking te intensiveren en uit te breiden.

WP-Haton wint zevende Limburg Export Award

WP-Haton wint zevende Limburg Export Award

WP Haton uit Panningen heeft de Limburg Export Award 2012 gewonnen. De producent van bakkerijmachines scoorde volgens de vakjury net iets beter dan de twee overige finalisten: Linssen Yachts uit Maasbracht en Stamicarbon uit Geleen.