Grow Recruitment
'Bakkerzout 2.0, moet dat nou zo nodig?'
Een nieuw bakkerszout ontwikkelen dat voldoet aan alle voorwaarden die ambacht en grootbedrijf stellen, en waarop ook de gehele sector positief zou...
Een nieuw bakkerszout ontwikkelen dat voldoet aan alle voorwaarden die ambacht en grootbedrijf stellen, en waarop ook de gehele sector positief zou...
Het gebak is op, d'r liggen nog wat verwaaide confetti-snippers tussen de deegmachines en de slingers zijn vandaag teruggelegd in de doos. Zelf...
De liefde voor de bakkerij zat er bij mij al jong in. De tweelingzus van de baker die mij ter wereld hielp, werkte bij de bakker in de winkel. Ik heb...
Vroeger leerde ik op school om een cake te maken met cakemix. In onze state-of-the-art bakkerij die nu klaar is, kneden we sinds januari de bakkers...
Er is iets dat me al een tijdje dwarszit: verspilling. En dan bedoel ik niet de verspilling van tijd, geld of energie, maar de verspilling van ons...
Dit is mijn laatste blog voor de zomer begint. En dat komt goed uit, want beste lezers, de stoom komt min of meer uit mijn oren.
Vegan is voor mij een lastige productgroep. Net als glutenvrij, koolhydraatarm, suikervrij en wat er nog meer aan speciale wensen is. Maar eigenlijk...
Nederland zit op slot. Door de overproductie van stikstof en CO2. Veeteelt, industrie en verkeer zijn de belangrijkste uitstoters van stikstof....
Heeft u ooit van Beet! gehoord? Beet! is een samenwerking van maar liefst 50 Brabantse maatschappelijke instellingen, bedrijven en...
Werknemers zijn net mensen. Je kunt ze niet zo maar loslaten en denken: het komt wel goed. Je moet voor ze zorgen. En als je beter voor ze zorgt,...