Barry Callebaut
Bakkerswereld nummer 3 2025
In dit nummer van Bakkerswereld aandacht voor de vakmens in de bakkerij ten opzichte van de machine, de robot of zelfs AI. Hoe verhouden zij zich tot elkaar?
In dit nummer van Bakkerswereld aandacht voor de vakmens in de bakkerij ten opzichte van de machine, de robot of zelfs AI. Hoe verhouden zij zich tot elkaar?
Inspiratie opdoen bij collega-bakkers is iets wat vrijwel iedere bakker en patissier graag doet. Een kijkje in de keuken bij andere branches kan al even verfrissend werken. In dit nummer van Bakkerswereld daarom volop aandacht voor 'Gluren bij de buren'.
In dit nummer niet alleen aandacht voor Pasen en Bakkersvak 2025. De visie van Bakkerij Vreugdenhil wil je niet missen: 'Streven naar het allerhoogste is onze tweede natuur.' Machines reviseren is geen alledaagse klus, maar wel heel belangrijk voor bakkers. De Knollentuin bakt al 50 jaar met succes biologisch brood. En Joep Gommans wil verspilling nu eens écht tegengaan.
De bakkerij van de toekomst. Ondernemers vertellen in dit magazine hoe zij daarnaar kijken. Ook nieuwe technieken en manieren van aansturen komen aan bod, net als consumententrends.
Social media is een onmisbaar instrument geworden om (nieuwe) klanten te bedienen. Veel consumenten willen eerst online bekijken wat de bakker, patissier of chocolatier in huis heeft.
De decembermaand is voor bakkers synoniem aan recorddrukte. Dat vraagt ook behoorlijk wat van de medewerkers én van degenen die de planning voor hun rekening nemen. Hoe zet je als bakker je personeel zo goed en efficiënt mogelijk in tijdens deze periode?
Grondstoffen zijn het hoofdonderwerp in het septembernummer van Bakkerswereld. Maar er komen nog zovele andere mooie verhalen aan bod. Over ondernemers Ireen en Patrick Pijpers uit Venlo, onderzoek naar darmgezondheid, trends.
In hoeverre leggen banketbakkerijen zich toe of besteden aandacht aan vegan producten? Dit magazine gaat daarover.
Voor u ligt het eerste nummer van Bakkerswereld waar een frisse lentebries doorheen heeft gewaaid. Met extra aandacht voor personeelsbeleid en het vinden en binden van medewerkers. Veel leesplezier!
Het maartnummer van Bakkerswereld 2024 gaat uitgebreid in op klantenbinding. In deze editie onder meer ook deel 1 van een artikelenreeks door Fred Brouns en Daisy Jonkers over Well on Wheat: de (non-)effecten van gluten en tarwe op de gezondheid.