Digitale magazines

Bakkerswereld nummer 8 2024
Bakkerswereld nummer 8 2024

De bakkerij van de toekomst. Ondernemers vertellen in dit magazine hoe zij daarnaar kijken. Ook nieuwe technieken en manieren van aansturen komen aan bod, net als consumententrends.

Bakkerswereld nummer 7 2024
Bakkerswereld nummer 7 2024

Social media is een onmisbaar instrument geworden om (nieuwe) klanten te bedienen. Veel consumenten willen eerst online bekijken wat de bakker, patissier of chocolatier in huis heeft.

Bakkerswereld nummer 6 2024
Bakkerswereld nummer 6 2024

De decembermaand is voor bakkers synoniem aan recorddrukte. Dat vraagt ook behoorlijk wat van de medewerkers én van degenen die de planning voor hun rekening nemen. Hoe zet je als bakker je personeel zo goed en efficiënt mogelijk in tijdens deze periode?

Bakkerswereld nummer 5 2024
Bakkerswereld nummer 5 2024

Grondstoffen zijn het hoofdonderwerp in het septembernummer van Bakkerswereld. Maar er komen nog zovele andere mooie verhalen aan bod. Over ondernemers Ireen en Patrick Pijpers uit Venlo, onderzoek naar darmgezondheid, trends.

Bakkerswereld nummer 4 2024
Bakkerswereld nummer 4 2024

In hoeverre leggen banketbakkerijen zich toe of besteden aandacht aan vegan producten? Dit magazine gaat daarover.

Bakkerswereld nummer 3 2024
Bakkerswereld nummer 3 2024

Voor u ligt het eerste nummer van Bakkerswereld waar een frisse lentebries doorheen heeft gewaaid. Met extra aandacht voor personeelsbeleid en het vinden en binden van medewerkers. Veel leesplezier!

Bakkerswereld nummer 2 2024
Bakkerswereld nummer 2 2024

Het maartnummer van Bakkerswereld 2024 gaat uitgebreid in op klantenbinding. In deze editie onder meer ook deel 1 van een artikelenreeks door Fred Brouns en Daisy Jonkers over Well on Wheat: de (non-)effecten van gluten en tarwe op de gezondheid.

Bakkerswereld nummer 1 2024
Bakkerswereld nummer 1 2024

In het jongste nummer van Bakkerswereld in 2024 een exclusief interview met de nieuwe NBOV-voorzitter Daniëlle Uljee. Verder onder meer een uitgekiend recept voor koolhydraatarm brood van Hans Som, Colinda ten Have over haar Paas-assortiment, en de jaarcijfers over 2023 van BakkerijMonitor. Dit en meer in Bakkerswereld nummer 1.

Bakkerswereld nummer 9 2023
Bakkerswereld nummer 9 2023

Het decembernummer van Bakkerswereld 2023 gaat grotendeels over trends. Trends in gezondheid, een andere zoutsamenstelling tot vegan en suikerreductie. Maar ook traditionelere producten vangen de aandacht: amandelstaven, oliebollen, een gevulde kerstcroissant, waar u geheel merkenvrij zelf een naam voor mag bedenken.

Bakkerswereld nummer 8 2023
Bakkerswereld nummer 8 2023

Kiezen is niet makkelijk, ook niet als het gaat om het assortiment. Hoe pak je dat aan? Bakkerswereld gaat er in dit magazine dieper op in. In dit nummer ook het afscheidsinterview met Helma Elemans, die na 50 jaar Beko met pensioen gaat, met toch wel pijn in haar hart.