Rudolph van Veen is ruim 20 jaar een geliefde bakker op de Nederlandse televisie. De Meester Patissier weet het publiek geen ander uit te leggen hoe het cakes, koekjes, taarten en vers brood kan maken. In Rudolph's Bakery 2 deelt Van Veen 130 nieuwe creaties vanuit zijn passie voor de bakkerij en de keuken.
Bakken maakt blij
Rudolph’s Bakery 2 staat vol recepten en persoonlijke extra’s. Van Rudolph’s kruidkoeken tot gevulder Berlinerbollen en van ontbijttaart tot Ierse chocoladetaart met pretzels.
'Met Rudolph’s makkelijke uitleg, gouden regels voor succesvol bakken en handige baktips kan iedere thuisbakker aan de slag', aldus uitgever Kosmos Uitgevers. 'Om van te watertanden. Bakken maakt blij, zo simpel is het!'
Van Veen
Rudolph van Veen is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier, de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid die een kok of patissier kan halen in Nederland. In 2000 werd Rudolph gevraagd als kok bij het televisieprogramma ‘Life & Cooking’ waarna meerdere programma’s volgde.
In 2011 stond hij mede aan de basis van de foodzender ‘24Kitchen’. Zijn programma Rudolph’s Bakery telt inmiddels zeven seizoenen en hij heeft meerdere bestseller-boeken op zijn naam staan.
5 oktober
Het boek verschijnt op 5 oktober, gelijktijdig met het 10-jarig jubileum van 24 Kitchen. De uitgave kost Prijs: €34,99.