grow Recruitment
Bakkersvak gooit het over een andere boeg: interactieve demo's en...
De Bakkersvak & IJs-Vak krijgt in 2025 een nieuwe invulling. Bezoekers lopen vooral warm voor praktische workshops en demo's, zo blijkt uit hun...
De Bakkersvak & IJs-Vak krijgt in 2025 een nieuwe invulling. Bezoekers lopen vooral warm voor praktische workshops en demo's, zo blijkt uit hun...
Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Het Dutch Pastry Team viert begin 2024 zijn 25-jarig bestaan. Dat gebeurt op de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in Gorinchem. Bezoekers...
De Dag van het Ambacht in Gorinchem staat in het teken van glutenvrij en vegan, een onderwerp waarop de Bakkersvak en IJs-Vak vorig jaar al inzetten....
Onder het motto 'Nu echt lekker' presenteerde Bakels Senior op Bakkersvak hun vegan assortiment: bavarois, spongecake en cake. Een vegan gele room...
In dit nummer veel info over verkoop in de winkel en online, een mooie repo over carrièreswitcher Natalie Penders. En een nabeschouwing van de...
De IJs-Vak heeft volop inspiratie gegeven richting voorjaar. In dit bericht winnende creaties van de ijsbereiders op de beurs, hoe je kunt verrassen...
De volgende editie van de wedstrijd om De Beste Bonbon van Nederland in 2024 wordt een speciale. Niet alleen komt de nieuwe bonbon-mal van de hand...