Sonneveld Group B.V.
Bakkerswereld nummer 7 2024
Social media is een onmisbaar instrument geworden om (nieuwe) klanten te bedienen. Veel consumenten willen eerst online bekijken wat de bakker, patissier of chocolatier in huis heeft.
Social media is een onmisbaar instrument geworden om (nieuwe) klanten te bedienen. Veel consumenten willen eerst online bekijken wat de bakker, patissier of chocolatier in huis heeft.
De decembermaand is voor bakkers synoniem aan recorddrukte. Dat vraagt ook behoorlijk wat van de medewerkers én van degenen die de planning voor hun rekening nemen. Hoe zet je als bakker je personeel zo goed en efficiënt mogelijk in tijdens deze periode?
In hoeverre leggen banketbakkerijen zich toe of besteden aandacht aan vegan producten? Dit magazine gaat daarover.
In het jongste nummer van Bakkerswereld in 2024 een exclusief interview met de nieuwe NBOV-voorzitter Daniëlle Uljee. Verder onder meer een uitgekiend recept voor koolhydraatarm brood van Hans Som, Colinda ten Have over haar Paas-assortiment, en de jaarcijfers over 2023 van BakkerijMonitor. Dit en meer in Bakkerswereld nummer 1.
In het jongste nummer van Bakkerswereld in 2024, dat deze week verschijnt, een exclusief interview met de nieuwe NBOV-voorzitter Daniëlle Uljee. Verder onder meer een uitgekiend recept voor koolhydraatarm brood van meesterlijk bakker Hans Som. Onderneemster Colinda ten Have uit Nijkerk vertelt hoe haar Paas-assortiment steeds beter scoort. En de jaarcijfers over 2023 uit de BakkerijMonitor. Dit en meer in Bakkerswereld nummer 1.
Het decembernummer van Bakkerswereld 2023 gaat grotendeels over trends. Trends in gezondheid, een andere zoutsamenstelling tot vegan en suikerreductie. Maar ook traditionelere producten vangen de aandacht: amandelstaven, oliebollen, een gevulde kerstcroissant, waar u geheel merkenvrij zelf een naam voor mag bedenken.
Kiezen is niet makkelijk, ook niet als het gaat om het assortiment. Hoe pak je dat aan? Bakkerswereld gaat er in dit magazine dieper op in. In dit nummer ook het afscheidsinterview met Helma Elemans, die na 50 jaar Beko met pensioen gaat, met toch wel pijn in haar hart.
De nieuwste Bakkerswereld is verschenen. Als abonnee kun je dit ondernemersmagazine ook digitaal inzien. Lees welke verhalen de redactie voor je heeft geselecteerd.