Alles over Bakkertje deeg

Eline Nagelkerke is winnaar bij de professionals in 2023
Blijft Eline de beste worstenbroodbakker, wint vader Jan of gaat de...

De finalisten voor de wedstrijd om het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje hebben zich geplaatst. De terugkeer van het finalebakken geeft de wedstrijd extra spanning. Eline Nagelkerke werpt zich in de strijd om haar titel te verdedigen, waarbij ze het opneemt tegen haar vader. Ook oud-winnaars Giel Vermeulen en Christiaan van de Vegt doen dit jaar opnieuw mee.

Leo van Etten: ‘Steeds vaker kiest de jeugd voor vegetarische producten en daar kunnen we niet voor weglopen.’ Foto’s: Ton Kastermans
Mind Your Meat levert gehakt aan vegan-tak Bakkertje Deeg

Bakkertje Deeg is de eerste bakkersklant voor Mind Your Meat. Het Naardense bedrijf dat vleesvervangers produceert, levert vegan gehakt voor worstenbroodjes en saucijzenbroodjes aan de Heusdense bakker Lucas Vermeulen.

Lucas Vermeulen van Bakkertje Deeg is in het pand er naast De Vegan Bakker begonnen.
Foto's: Herbert Wiggerman
Lucas Vermeulen opent nieuwe loot: 'Vegan blijft en wint aan...

'Mijn opa en oma hebben niks in de gaten gehad hoor, ze vonden het heerlijk!' De kleindochter van een bejaard stel knipoogt naar vegan-bakker Lucas Vermeulen nadat ze samen met haar grootouders heerlijk heeft zitten 'snoepen' van vegan croissants, vegan worstenbroodjes en filterkoffie met een vegan nougatine toe. In de zojuist geopende zaak in Heusden Vesting.

Lucas Vermeulen voor zijn nieuwe, vegan bakkerij. 
Foto's: Vermeulen
Dit is waarom Lucas Vermeulen uitbreidt met De Vegan Bakker

Heusden Vesting heeft er een bijzondere vestiging bijgekregen met De Vegan Bakker. Pal naast Bakkertje Deeg. Eigenaar van beide bedrijven, Lucas Vermeulen, ziet hiermee een langgekoesterde wens in vervulling gaan en wil deze levensstijl delen met zijn klanten. 'Deze lifestyle is eigentijds en niet meer weg te denken.' Vrijdag 22 juli kunnen de klanten er voor het eerst terecht.