Alles over Catering

De overname werd in januari van dit jaar beklonken. Vlrnr: Willem Jan Strijbosch (directielid Jumbo)¸ Rick Zeelen (CEO) en Herman de Boer (CFO) van Vermaat Groep. Douwe Snel (directeur Franchise & Real Estate Jumbo), Colette Cloosterman-van Eerd (CCO) en Ton van Veen (CFO) van Jumbo. Foto: Jumbo.
Cateraar Vermaat neemt 44 La Place-vestigingen over

Horeca- en cateringspecialist Vermaat Groep neemt 44 La Place-vestigingen over van Jumbo. De aankondiging was al in januari, per 1 april 2021 wordt de overname concreet.

Jos den Otter
'Vooral bakkers in toeristische gebieden en binnensteden hebben het...

Vooral bakkers in toeristische gebieden en binnensteden hebben het moeilijk. Dat zei NBOV-voorzitter Jos den Otter in de radio-uitzending van Spraakmakers. De bakkers in kleinere dorpen hebben over het algemeen minder omzetverlies.

Mark van der Breggen neemt volledig belang in Bakkers Brigade
Mark van der Breggen neemt volledig belang in Bakkers Brigade

De Van Maanen Food Groep heeft haar 60 procent aandeel in Bakkers Brigade verkocht aan Mark van der Breggen. Van der Breggen was al in het bezit van 40 procent van de aandelen en wordt hiermee nu voor 100 procent eigenaar.

Ronald Biermans wint Lekkerste Broodje Catering
Ronald Biermans wint Lekkerste Broodje Catering

Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering.

De deelnemers aan Foodvisie luisteren geboeid naar de sprekers. Foto: Koos Groenewold
Deelnemers Foodvisie zeer enthousiast over nieuw event

Eindhoven - 'Wat was het een inspirerende dag, met mooie verhalen en boeiende sprekers'. De deelnemers aan het eerste Foodvisie-event zijn na afloop van het congres zeer enthousiast. Gisteren werd in de High Tech Campus in Eindhoven voor het Foodvisie-event gehouden, een initiatief van de Vakmedia-vakbladen Distrifood, Foodmagazine, Misset Horeca, Snackkoerier, Bakkerswereld en Vleesmagazine.

Verspillingsfabriek Hutten officieel geopend
Verspillingsfabriek Hutten officieel geopend

Aandacht vragen voor voedselverspilling, dat wilde cateraar Bob Hutten. Met zijn Verspillingsfabriek is dat gelukt. De fabriek verwerkt vlees en groenten die 'over' zijn tot soepen en ragouts. Het initiatief van de cateraar draaide maandenlang proef maar is vanaf 1 april echt op stoom.

Cateraar SAB lanceert broodlijn Vol Smaak
Cateraar SAB lanceert broodlijn Vol Smaak

Vol Smaak is de nieuwe productformule waarmee bedrijfscateraar SAB Catering eerlijke en ambachtelijke versproducten 'vol smaak' aanbiedt in haar ruim 235 bedrijfsrestaurants. Vol Smaak brengt horecabeleving in het bedrijfsrestaurant: meer afwisseling, verrassing en bereiding op locatie. De eerste productgroep, die landelijk wordt geïntroduceerd, is brood. Met het luxe en biologische broodassortiment Vol Smaak, dat op locatie wordt afgebakken, maakt SAB een kwaliteitsslag passend bij de lunchgast anno nu.

Brood & Banket Service wordt Bakkers Brigade
Brood & Banket Service wordt Bakkers Brigade

Brood & Banket Service gaat vanaf maandag 4 januari verder onder de naam Bakkers Brigade. Vrijwel alles blijft hetzelfde, met nog meer focus op vers brood bakken en dagelijks alle producten optimaal fijnmazig bezorgen door heel Nederland. Daarbij wordt er door Bakkers Brigade actiever gewerkt aan het ontwikkelen van concepten.

Prorest Catering
Cateraar lanceert ambachtelijke broodlijn van Hiljo Hillebrand

Cateraar Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, lanceert binnenkort een eigen label: Met liefde gekozen. Prorest biedt eigen ambachtelijke producten aan, beginnend met een broodlijn van de hand van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand.

Sociaal ondernemen bij Hutten. Foto Hutten
Cateraar Hutten opent bakkerij in Veghel

Milieu- en smaakbewuste cateraar Hutten opent in Veghel een bakkerij op basis van sociale innovatie. Dat houdt in dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het bedrijf aan het werk gaan.