Alles over Vroeg

De Boerenmarkt bij Vroeg is een jaarlijks terugkerende traditie. 
Foto: Vroeg
Boerenmarkt van Vroeg laat 21 mei volop streekproducten zien en...

De traditionele boerenmarkt bij bakkerij-restaurant Vroeg vindt dit jaar plaats op 21 mei, van 10 tot 16 uur. In het bunkerveld naast Vroeg laten boeren en producenten uit de regio hun waren zien, ruiken en proeven.

Follow-up: het 'Romeins' Limesbrood van Vroeg Bakkerij
Follow-up: het 'Romeins' Limesbrood van Vroeg Bakkerij

Nederlands grootste archeologische monument, de Neder-Germaanse Limes, heeft haar eigen brood gekregen, dat ontwikkeld is door Vroeg Bakkerij in Bunnik.

Met dit Limes-brood viert Vroeg dat de Neder-Germaanse Limes tot het Unesco Werelderfgoed behoort.
Vroeg presenteert Limes- brood op Boerenmarkt

Restaurant-bakkerij Vroeg houdt zaterdag 11 september van 10 tot 16 uur de traditionele boerenmarkt. In het bunkerveld naast Vroeg laten boeren en producenten uit de regio hun waren zien, ruiken en proeven. Zelf presenteert Vroeg een bijzonder brood.

Foto's: Vroeg
Vroeg in Bunnik organiseert buitenbioscoopavond

Restaurant-bakkerij Vroeg in Bunnik organiseert na een wederopbouw en de heropening na corona opnieuw een buitenbioscoop-avond. De film die wordt vertoond is de muzikale romantische film Yesterday. Vanzelfsprekend gaat de avond gepaard met een hapje en een drankje.

Restaurant Vroeg ondersteunt de plaatselijke verenigingen met een Oliebollen Club-Actie.
Oliebollenactie van Vroeg blijkt groot succes

Restaurant Vroeg ondersteunt de plaatselijke verenigingen met een Oliebollen Club-Actie. Dit blijkt zowel een succes voor de bakkerij als voor het horecabedrijf uit Bunnik.

De nieuwe inrichting van Vroeg.
Restaurant/ bakkerij Vroeg wordt 9 november heropend

Na maanden hard werken, opent Vroeg op 9 november haar deuren weer. Op 12 mei 2019 werd het restaurant getroffen door een brand op de verdieping boven de keuken. 'De oorzaak is nooit achterhaald. Na hard werken ben ik enorm blij het restaurant op 9 november weer te mogen heropenen', aldus eigenaar Hans Kempers.

Thijs Sicking en eigenaar Hans Kempers (r) werken hard aan de wederopbouw van Vroeg.
Foto: Lieke van der Wel
Wederopbouw restaurant/bakkerij Vroeg is begonnen

Vroeg, het op 12 mei door brand getroffen restaurant met bakkerij in Bunnik, werkt aan de wederopbouw. Dat gaat nog enkele maanden duren, maar vanaf 29 juni wordt in de kleine boerderij, naast de afgebrande grote boerderij, alvast een bakkerswinkel geopend.

Archiefbeeld van bakkerij Vroeg
Collega biedt Vroeg tijdelijk zijn bakkerij aan

Bakker Adriaan Vonk biedt zijn bakkerij aan de door brand getroffen bakkerij Vroeg aan. Dit meldt RTV Utrecht op zijn website. 'Collega's horen elkaar te helpen als ze in de brand zitten', zegt Vonk in de video van de nieuwssite.

Foto's: Marcel van Hoorn.
Bakkerij Vroeg in Bunnik maanden dicht na brand

Bakkerij en restaurant Vroeg in Bunnik is waarschijnlijk maanden gesloten na een forse brand. De keuken van het bedrijf is volledig uitgebrand. Het personeel en de tientallen gasten die aanwezig waren, konden op tijd de monumentale boerderij verlaten.

Bunnik: Koffie Top 100 2018, Vroeg te Bunnik. 
Foto: Misset Horeca
Vroeg in Bunnik zevende in Koffie Top 100

Vroeg in Bunnik, een combinatie van restaurant en bakkerij, is zevende geworden in de Koffie Top 100 van Misset Horeca. Tevens pakte Vroeg de titel 'Beste koffie in een restaurant.'