grow Recruitment
Spronk ziet steeds meer meiden in de bakkerij
'We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden', zegt Harm Spronk in het interview dat hij eind vorig jaar gaf voor de...
'We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden', zegt Harm Spronk in het interview dat hij eind vorig jaar gaf voor de...
In de wereld van koelinstallaties zijn duurzaamheid en milieuwetgeving belangrijke onderwerpen. In 2030 moeten bijvoorbeeld in de EU synthetische...
Bakkers worden vaak overspoeld met vragen. 'Dit is op te lossen door de processen beter te stroomlijnen', zegt Johan Hartog van Kassamaat. 'Dat geeft...
Na de succesvolle Dubai-repen worden nu steeds meer Dubai-chocoladeletters en -oliebollen aangeboden. Een nieuwe winstmaker, of toch niet? Arto van...
Het aanbieden van plantaardige producten biedt kansen. Maar hoe zorg je voor een perfect eindresultaat? In dit artikel vertelt Joost Lindeman,...
Wereldkampioen patisserie Jordi Bordas bracht vorige week een bezoek aan Bakery Institute voor een driedaagse masterclass en demonstratie. Bordas...
Bakker Edwin Klaasen van Broodheeren bakt desembrood met gezuiverd Oosterscheldewater. Met deze methode biedt Klaasen een oplossing voor de groeiende...
In dit overzicht vind je korte nieuwsberichten, die mogelijk je interesse hebben. Ze worden hier gebundeld en steeds aangevuld met nieuwe berichten....
Een op de twee consumenten denkt dat voedsel dat er goed uitziet ook goed smaakt. En smaak blijft voor consumenten de belangrijkste factor voor...
Zeker rond Sinterklaas is de amandelstaaf voor een bakker onmisbaar in het assortiment. De traktatie van spijs omhuld met bladerdeeg blijft...
Trends in andere voedselsectoren zijn ook van invloed op de brood- en banketsector, de patisserie en chocolaterie. In dit artikel de visie van...
Bakkerij 't Kraayennest in Beuningen opent een nieuw concept: Bakkerij 't Kraayennest Altijd Open. Naast de winkel aan het Thorbeckeplein in...
'Calories don't count on the weekends.' En dat is misschien maar beter ook met deze hartige quiche. Rijkelijk gevuld met vers gesneden groenten,...
Bakker Bart en software-bedrijf Jamezz zorgen samen voor een landelijke uitrol van zogenoemde 'orderkiosken' in de Bakker Bart-winkels. De...
De drie belangrijke trends voor 2025 zijn: desem, culinaire fusie en voedingsbalans. Dat blijkt uit onderzoek van Puratos. Deze trends hebben volgens...